Dobrodošli na FOSS Srbija

Free and Opensource Srbija je skup entuzijasta i ljubitelja slobodnog i otvorenog koda. Cilj nam je okupiti sve istomišljenike na jednom mestu i stvoriti najveći globalni OpenSource projekat u Srbiji i šire!

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Obaveštenje o identitetu OpenSource Srbije

Discussion in 'Globalna obaveštenja' started by FOSS Bot, 06.10.2013.

 1. FOSS Bot

  Staff Member

  Joined:
  14.05.2012
  Messages:
  22
  Likes Received:
  69
  Sistem:
  Ostalo
  Poštovani članovi,

  U poslednjih nekoliko dana svedoci smo pokušaja narušavanja identiteta našeg i vašeg globalnog projekta OpenSource Srbija.
  Naime, na nekoliko društvenih mreža pojavili su se brojni nalozi koji se lažno predstavljaju kao da su deo OpenSource Srbije, što naravno nije tačno i ovim putem želimo da obavestimo javnost o tom dogadjaju.

  OpenSource Srbija (u daljem tekstu OSS) kao deo ove zajednice pojavljuje se u sledećim oblicima na društvenim mrežama:


  Google +, nalog NEMAMO i nemamo ni jedan više nalog na socijalnim mrežama.

  Jedina validna e-mail adresa u vezi obaveštenje OSS-a jeste ona sa koje već dobijate obaveštenja, a to je info AT opensource-srbija TAČKA org. Sve mimo ove adrese, a tiče se nekog obaveštenja ukoliko ste dobili smatrajte spamom i zloupotrebom identiteta i lažnog predstavljanja.

  Naš istureni blog o Debian sistemu nalazi se na adresi http://debian-srbija.org (u fazi izrade) i to je neformalan blog Zajednice Debian korisnika u Srbiji i jedini je on DEO OSS pored Udruženja korisnika Linux Mint - Srbija, koji je takodje deo ovog projekta.


  Hvala svima koji podržavaju i prate ovaj pravi projekat.

  Srdačan pozdrav,
  OSS Ekipa!
   
  Jo, Vladimir and birokrata like this.
 2. FOSS Bot

  Staff Member

  Joined:
  14.05.2012
  Messages:
  22
  Likes Received:
  69
  Sistem:
  Ostalo
  Poštovani članovi,

  U proteklih nekoliko dana, pojavile su se na socijalnim mrežama grupe koje se lažno predstavljaju kao Linux Mint - Srbija.

  Linux Mint - Srbija (u daljem tekstu LMS), je deo OpenSource Srbije (u daljem tekstu OSS), svi njeni domeni su redirektovani i prebačeni ka OSS stranama, gde se i nalazi diskusiona grupa Linux Mint Srbije.

  LMS je pravno registrovano udruženje građana i ime i kao takvo zaštićeno je nazivom i skraćenicom LMS, pravnu registraciju možete pogledati na sajtu APR-a http://pretraga.apr.gov.rs/AssociationWebSearch/AssociationBusinessData.aspx?Beid=6097431&rnd=65D3228087F0F6FF801CA904D00758ECED7EDA07

  Zvanični link LMS-a se nalazi i na oficijalnoj strani prezentacije Linux Mint distribucije http://www.linuxmint.com/community.php?id=21

  Zvanični Twitter kanal je https://twitter.com/MintSrbija

  LMS osim Twitter-a ne poseduje ni jedan drugi kanal na socijalnim mrežama.


  Iz svega ovoga obaveštavamo Vas da je jedino ovo udruženje, pravo i legalno udruženje, priznato od centrale Linux Mint zajednice u Irskoj i Francuskoj.  Srdačan pozdrav,
  OSS Ekipa!
   
  Dragan and Vladimir like this.
SSL Certificate Biblioteka++ Tor anonimnost Cyberghost vyprvpn