Dobrodošli na FOSS Srbija

Free and Opensource Srbija je skup entuzijasta i ljubitelja slobodnog i otvorenog koda. Cilj nam je okupiti sve istomišljenike na jednom mestu i stvoriti najveći globalni OpenSource projekat u Srbiji i šire!

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Otvoren je zvaničan twitter nalog za TRIOS.rs

Discussion in 'Globalna obaveštenja' started by Vladimir, 25.07.2014.

 1. Vladimir

  Staff Member

  Joined:
  12.01.2012
  Messages:
  9,450
  Likes Received:
  4,161
  Location:
  /home
  Okruženje:
  Kde5
  Sistem:
  OpenSuse
  Poštovani forumaši,

  Otvoren je danas zvaničan nalog na Twitter društvenoj mreži koji će biti posvećen isključivo dešavanjima i obaveštenjima vezanim za TRIOS operativni sistem i sve oko njega.

  Možete nas zapratiti upravo ovde:

  [twitter]linuxtrios[/twitter]

  [hr]
  Važna napomena:

  Svedoci ste da se poslednjih godinu dana na svim društvenim mrežama (google+, tw, fb..) pojavljuju lažni nalozi a vezani su za srpske linux zajednice (koje uglavnom ne postoje) kao i za razne projekte koje smo mi započeli. Isto tako postoje lažni nalozi sa kojima mi apsolutno nemamo nikakve veze i napravljeni su sa namerom da štete ugledu naše zajednice, obzirom da plasiraju informacije koje mi ne objavljujemo. To je delo jedne psihički poremećene ličnosti (koja je nama interno poznata) koja svoje frustracije ne ume nikako drugačije da ispoljava i izleči nego na ovaj jadan način.

  Stoga Vas ljubazno molimo da pratite SAMO I ISKLJUČIVO SAMO ove twitter naloge [twitter]mintsrbija[/twitter], [twitter]fosssrbija[/twitter] i [twitter]linuxtrios[/twitter] i ostale koje mi okačimo ovde u obaveštenju, jer svi ostali osim ovih pomenutih malopre su LAŽNI i nemaju veze sa nama.
   
  Collapse Signature Expand Signature
  Vlad, Filip, Masquetina and 2 others like this.
SSL Certificate Biblioteka++ Tor anonimnost Cyberghost vyprvpn