Dobrodošli na FOSS Srbija

Free and Opensource Srbija je skup entuzijasta i ljubitelja slobodnog i otvorenog koda. Cilj nam je okupiti sve istomišljenike na jednom mestu i stvoriti najveći globalni OpenSource projekat u Srbiji i šire!

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Potrebni programeri za rad na domaćem projektu

Discussion in 'Programiranje' started by Vladimir, 05.02.2017.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Vladimir

  Staff Member

  Joined:
  12.01.2012
  Messages:
  9,207
  Likes Received:
  3,911
  Location:
  /home
  Okruženje:
  Xfce
  Sistem:
  FreeBSD
  Poštovani forumaši,

  Da iskoristim ovu priliku i svoju poziciju da pozovem sve zainteresovane PHP programere koji traže posao da se jave na ovaj oglas ukoliko su zainteresovani da rade na (verovatno) najvećem domaćem projektu.

  U pitanju je obimna web aplikacija/CMS sa web sajtom.

  O projektu ne mogu ništa pisati jer je to stroga tajnost i zbog same koncepcije projekta tako će i ostati dok se projekat ne bude zvanično pustio u etar, kada bude spreman.

  Početno finansiranje projekta i programera je obezbeđeno a za sve ostalo se dogovaramo isključivo oči u oči, zato je najbolje i značajno da svi zainteresovani budu iz Beograda (ili okoline) kako bi mogli bez problema da prisustvuju sastancima i dogovorima, jer će se svi dogovori i sastanci vršiti isključivo lično/uživo.

  Rad na projektu je od kuće, dok se ne oformi neki udoban prostor u Beogradu odakle će se rad nastaviti u budućnosti i gde će biti sedište buduće firme koja će voditi taj projekat.

  Vlasnici projekta su @Dragan i moja malenkost, ukoliko pošaljete poruku Draganu ili meni zajedno ćemo odgovarati na istu putem PM konferencijskog sistema.

  Kako tek treba da oformimo tim, onako na prvu loptu evo šta bi trebalo od profila ljudi: back end, front end, php, node, Javascript-ing, json, MySQL/Nosql, rad sa poznatim PHP frejmovima na kojima će se zasnivati ceo projekat, odlično poznavanje integracije API-a, sistem inžinjeri, dizajneri...

  Ukoliko ste zainteresovani da radite na najvećem domaćem projektu, vaše prijave i obavezno portfolio pošaljite na vlada AT foss.rs

  Biće kontaktirani samo oni koji budu zadovoljili kriterijume i prođu u uži izbor.
   
  Collapse Signature Expand Signature
  #1 Vladimir, 05.02.2017
  Last edited: 05.02.2017
  Mile00, Miki, Mikulino and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.
SSL Certificate Biblioteka++ Tor anonimnost Cyberghost vyprvpn