Dobrodošli na FOSS Srbija

Free and Opensource Srbija je skup entuzijasta i ljubitelja slobodnog i otvorenog koda. Cilj nam je okupiti sve istomišljenike na jednom mestu i stvoriti najveći globalni OpenSource projekat u Srbiji i šire!

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Privatne poruke administratorima...da ili ne?

Discussion in 'Globalna obaveštenja' started by Dragan, 06.04.2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Dragan

  Staff Member

  Joined:
  13.01.2012
  Messages:
  6,864
  Likes Received:
  4,165
  Location:
  jóhonaaʼéí
  Okruženje:
  Xfce
  Sistem:
  TRIOS
  Molim korisnike, posebno novajlije, da izbegavaju slanje privatnih poruka administratorima ovog foruma, naročito kada se radi o pitanjima tipa "kako da instaliram ovo na linuxu.." i tome slično.

  Sistem privatnih poruka je slobodan za korišćenje svima kako god žele, ali admini imaju mnogo više obaveza u odnosu na obične korisnike, i ne treba očekivati da se posvete samo jednom članu foruma.
  Dakle, poruke adminima pošaljite samo kada imate zaista ozbiljan problem, koji ne možete da rešite javno..na primer, neko vas maltretira kroz PM pa tražite pomoć, i tome slično...
  Sva ostala pitanja, u vezi tehničkih problema, instalacija itd, slobodno postavljajte javno u odgovarajućim temama..neko će se već naći da odgovori i pomogne u rešenju vašeg problema, i tako postavljen odgovor može da koristi još nekome osim vas.
   
  r2d2, vox, Ladislav and 6 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.
SSL Certificate Biblioteka++ Tor anonimnost Cyberghost vyprvpn