Фаренхајт 451 део други.

Bojan970

Well-known member
Joined
Jan 12, 2021
Messages
640
Reaction score
362
Укратко Јутубе је почео да блокира постављена видеа тражећи од вас да уклоните ад блокере како би рекламе могле несметано да иду.
Они вас упозоравају неко време а онда нема видеа само црн прозор - уједно може ли да се овај проблем некако да се реши а да ад блокер остане.
Гмаил уводи биометрију нема више класичних лозинки они сами кажу да су то корисници тражили и да су задовољни тиме и да више од 40 % одговора је од задовољних корисника као одлично решење.Биометрија лица - зенице ока или отисак прста све се налази у облаку из фирме кажу да је заштита веома велика и да су корисници заштичени осим НСА и ФЕМА...
Вацап креће са читањем комплетне преписке због наводног екстремизма и осталих десних елемената у преводу тотална цензура.
Јер се некоме жури и то јако много.
До краја календарске године има пуно нових дешавања и никада неће више ништа бити исто нажалост.
Да не заборавим неки предлог за добар маил сервис време је да гооглу каже довиђења.
Хвала унапред.
 

Vlad

Well-known member
Joined
Feb 13, 2012
Messages
2,258
Reaction score
239
Ионако ми на гуглетовом мејленчету стиже порука око тога да се "треба подесити мејл како га не би они угасили и сл." јер видим да кориснике истог стално обавештавају да ће "неке неактивне мејлове избацити из употребе и сл." а овамо нити сам свестан шта раде са истим, те "имају неко оптерећење због неактивних налога, па им смета што корисници праве нове а не користе више старе налоге...", авај све ми је једно ако ће да "нешто мењају или гасе или преуређују за себе", ту су што сте написали други мејл сервиси па повезивање на нове сервисе једног дана ће се догодити.
 
Top